Reprezentantii CIAf, au participatla Palatul Parlamentului, la dezbaterea cu tema “Connecting Europe through entrepreneurship and innovation”, subiecte de interes imediat din actualitatea IMM-urilor. Printre acestea, importanţa conectivității și digitalizării, stimularea spiritului antreprenorial şi contribuţia IMM-urilor, a companiilor de tip start-up și scale-up la competitivitatea pieţei interne a Uniunii Europene.

Secretarul de stat Paula Pîrvănescu a fost moderatorul evenimentului dedicat antreprenorilor. Oficialul le-a transmis celor prezenți convingerea sa că antreprenoriatul contribuie decisiv la dezvoltarea economică: „Antreprenorii, fie oameni de afaceri sau companii locale şi internaţionale, reprezintă coloana verticală a oricărei economii.”

Rolul roboticii, digitalizarea industriei şi serviciilor, rolul tehnologiei cloud în viitorul roboticii, răspunsul politicilor europene la nevoile industriei au fost temele dezbătute de antreprenori de succes din România, Franţa, Malta, Bulgaria, Ungaria, Marea Britanie.