Centrul Incubator de Afaceri – CIAf,  Primaria Baltatesti si Asociatia de Sprijin a Personalului Militar Disponibilizat ASPMD, au deosebita onoare de a va invita sa participati la dezbaterea publica cu tema “ Realitati antreprenoriale romanesti si oportunitati actuale de angajare”, care va avea loc la Centrul Cultural Baltatesti, Jud. Neamt , în data de 24.11.2016, incepand cu ora 14.

Centrul Incubator de Afaceri – CIAf,  Primaria Baltatesti si Asociatia de Sprijin a Personalului Militar Disponibilizat ASPMD, organizează miercuri 24 .11.2016, în Loc. BALTATESTI, la “Centrul Cultural” sesiunea de workshop-uri privind Educatia de Afaceri   “ Realitati anteprenoriale romanesti si oportunitati actuale de angajare”.

Într-o perioadă în care atenția opiniei publice este ațintită spre dispute politice și asupra unor dezbateri economice legate de taxe și fiscalitate, CIAf  propune aducerea în prim plan a unor subiecte concrete legate de locuri de muncă și economie, iar cu prilejul acestei dezbateri publice ne vom concentra pe șomajul în rândul cetatenilor din Baltatesti.

În cadrul wokshopului se vor dezbate atât teme legate de piața muncii, teme conexe legate de starea sistemului de educație, cât și teme privind încurajarea dezvoltării comunitatii.

Confirmarea participanților se efectuează pe email la adresa aciaf@yahoo.com sau office@aspmd.ro